Features

Exclusive Features.
Data should underlie every business decision. Yet too often some very cultural artifacts really lead the business down the certain routes.

Real-time Hints Systeem

Bied een geïntegreerd real-time hints systeem aan dat leerlingen kunnen gebruiken tijdens het spelen van de escaperoom. Hierdoor krijgen ze niet alleen hulp bij het oplossen van puzzels en opdrachten, maar ontvangen ze ook uitleg over de lesstof, wat hun begrip verdiept terwijl ze spelen.

Highscore Leaderboard

Introduceer een highscore leaderboard waar leerlingen hun prestaties kunnen vergelijken met die van hun klasgenoten. Dit stimuleert een gezonde competitie en motiveert leerlingen om hun best te doen om de hoogste scores te behalen.

Klassikale modus

Ervaar de educatieve kracht van een escaperoom spel in de klas. Werk samen met klasgenoten om puzzels op te lossen, raadsels te kraken en uitdagingen aan te gaan, terwijl de leraar de voortgang volgt en begeleiding biedt.

Ingebouwde Feedbackmechanisme

Integreer ingebouwde feedbackmechanismen die leerlingen directe feedback geven over hun prestaties en beslissingen tijdens het spel. Dit biedt waardevolle leermomenten en bevordert reflectie en verbetering.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste game-ontwikkelingen. Word een van de eersten die onze nieuwe game mag testen! 🎮🚀

Subscription Form